söndag 19 september 2010

En riktigt rolig lördag...

Igår var det en riktigt rolig och trevlig lördag, jag fick äntligen träffa folket som Samona träffade i Turkiet....hennes kopia med kille. Vi träffades inne vid centralen runt 17 snåret för att sedan gå och äta lite....var lite nervöst men ändå spännande att träffa Anki och Johan eftersom jag bara hade hört lite om dom och nu var det dags. The moment of truth! Hahahahahaha!
Wow! Vilka trevliga människor, helt fantastiskt hur alla fyra bara flöt ihop direkt, som om vi redan kände varandra och sen bar det iväg för att hitta någonting att stoppa i magen.
Vi gick till Kungshallen för att se över alternativen av mat...inte för att det spelade någon roll eftersom allt annat var så trevligt, vi pratade på som jag vet inte vad och skrattade hela tiden =)
Sen blev det en liten promenad för att hitta ngt trevlig krypin och ta sig en svalkande drink och kanske en öl, sen så var vi fast i flera timmar och pratade, pratade och pratade....helt underbart!
Vi gick genom gamla stan senare och bara myste, Johan och jag tokade oss stundvis medans flickorna bara skrattade bakom oss =P
Vi avslutade kvällen på "Bull and Beer in", ett riktigt trevligt och mysigt ställe att bara chilla på.
Klockan blev midnatt och det var dags att dra sig hemåt, men det var verkligen inte sista gången vi såg Anki och Johan, det kan jag garantera ;)

Tack för en helt fantastiskt rolig kväll alla tre! Kram på er!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar