lördag 7 augusti 2010

Ännu en helg....

Snart har ännu en helg passerat utan min älskling, känns så himla ensamt och tomt utan dig i min vardag och jag vet att jag måste vara stark och hålla ut ännu längre snart.
Du har snart varit borta i 2 veckor och kommer hem igen, längtar så otroligt mycket efter att få känna din närhet och kärlek...men den blir inte långvarig, du ska snart åka igen och blir borta i 2 veckor till.
Känns så jävla jobbigt att det är så nu och det är nästan att jag bara har dig till låns i dom 10 dagar som du är hemma, men när du väl är hemma så ska jag se till att vi gör dom 10 dagarna till dom bästa och hoppas på att du oxå klarar av 2 veckor till och att du inte tröttnar, hoppas hoppas...för det gör JAG.
Jag vet att allt i livet är en prövning och att man ska bevisa att man klarar sig igenom allt, då är man ju stark...och jag vet att jag klarar det.
Många kan säkert ställa fråga till mig "Hur vet du att du klarar det?"
Jo, jag klarar det för att hon är min livs kärlek och jag har aldrig någonsin i mitt liv haft dom här känslorna för NÅGON och jag älskar henne mer än något annat, hon är min framtid och jag ser igen framtid utan henne.
Sen vet jag att hon har samma känslor för mig och att vi alltid har varit som gjorda för varandra, inte bara för att vi båda är kära och älskar varandra villkorslöst, utan för att vi har samma åsikter när det kommer till det mesta och vi vet var vi har varandra när det kommer till allt...vi vill samma saker här i livet och känner att vi båda vill dela varandras drömmar och framtid, kärlek, glädje och sorg.
Jag skulle inte klara en dag utan att veta att hon älskar mig, då skulle jag gå sönder och sakta försvinna i tomma intet.
Jag gör allt för den här tjejen och nu, får hon se till att komma hem...för jag saknar hennes hjärta som slår så hårt när vi är varandra nära, när du ligger på min bröstkorg och jag känner din närhet, dina andetag mot min hals när jag håller om dig, dina närmande, kärleksfulla och passionerade kyssar som får mig att aldrig vilja sluta kyssas, dina händer som sakta och försiktigt rör mig överallt.
Älskar våra stunder som vi har tillsammans, vi gör roliga saker och myser, gråter, skrattar och älskar.

"Glöm aldrig bort mig älskling, jag glömmer aldrig dig min älskade<3"

Älskar dig så otroligt mycket och vill ha en fantastiskt underbar framtid med dig, jag släpper dig aldrig min ängel!

Kyssar, pussar och mysgos! /Din för alltid!

1 kommentar:

  1. Oj va fint du har skrivit! Jag känner precis som dig, vill hem nu så vi kan mysa och verkligen umgås under tiden jag är hemma. Jag kommer ALDRIG tappa mina känslor eller glömma bort dig, va inte orolig. Vi har en fantastisk framtid som väntar.
    Jag saknar dig och älskar dig med hela mitt hjärta <3 Pussar, kyssar och massa kramar//Din tjej - Samona

    SvaraRadera