onsdag 25 augusti 2010

En underbar liten vovve.....

Igår så var jag och hämtade lilla Lizzie hos hundvakten, den lilla tjejen mådde dåligt och hade inte ätit eller druckit på flera dagar, kräkts och varit väldigt deprimerad.
Pratade med min älskling om att jag skulle hämta lillan och ta hand om henne eftersom hon känner sig trygg med mig och vi har ALLTID roligt tillsammans.
När jag kom dit så blev hon först lite förvånad innan hon kom fram och hoppade upp på mig, pratade hela tiden och viftade på svansen =)
Vi gick hem och packade för att sedan gå hem till hennes EGET hem så hon fick känna sig hemma, lukta, busa och hoppa upp i sängen där hon sen somnade med mig.
Var lite orolig att hon inte skulle repa sig, men jag är inte den som ger upp i första taget =P
På morgonen när vi vaknade så gick vi hem till mig och samtidigt lämnade vi Simon på skolan...sen var vi ute och sprang lite, busade och bara myste*Härligt*, ville få igång hennes mage så hon blev hungrig och törstig...and guess what...det blev hon =))
På kvällen så tog vi en lång promenad, gick hem för att ordna lite middag och se om hon ville ha...
Hon kastar sig på maten och vips så e allt borta...hon dricker massor med vatten, och sen får hon ett glädjeryck...racar in i vardagsrummet och vill busa =) Tok hund =P
Så efter mycket jobb och slit så tror jag att hon tycker om mig ändå, även om jag kan vara tjatig ibland...Hihihi!
Vi saknar vår älskling/mamma båda två så otroligt mycket och längtar tills hon kommer hem <3

Pussar och kramar/Robban och Lizzie!

1 kommentar:

  1. Åh! Du är så underbar!! Älskar dig så mycket. Önskar jag kunde vara hemma med dig! Tack så jättemycket för hjälpen med Lizzie! <3 Pussar och Kramar

    SvaraRadera