söndag 7 november 2010

En söndag i november...

Vaknade idag av att min son ville spela tv-spel kl 07.00... Vad är det med barn och deras tv-spelande nu för tiden?
Skulle jag vakna på morgonen och sätta mig vid tv-spelet det första jag gör, så skulle mitt huvud snurra och sen skulle jag kräkas...Hahahahahaha!
Han fick faktiskt vänta till kl 09.00 innan spelet åkte igång, frukost är ju faktiskt det viktigaste målet på dagen och så kommer kroppen igång sakta och säkert :)
Innan jag klev upp så vände jag mitt huvud åt sidan för att titta på min underbara älskling som jag bara skulle få spendera ca 1 timme med idag, för att sedan se henne åka iväg och jobba... *Snyft*
Vi klev upp och myste som alltid, men idag så kände jag mig inte 100% och kunde inte ta på vad det var... Men men, det kanske inte är något speciellt.
Efter lunch så gick Simon, Lizzie och jag upp emot min gamla lägenhet för att plocka lite och städa... Nu ligger den äntligen ute på Upplands-Brohus hemsida och nu är det bara att slita och se till att det blir fint innan besiktningen :)
Simon gick iväg till en kompis medans jag slet i lägenheten, fick ganska snabbt ett sms av Veronika som undrade om jag hade lust att komma ner nedanför porten och säga hej till henne, Elin och Elias.
Vi snackade lite och bjöd varandra på ett gott skratt innan vi alla gick åt varsitt håll.
Simon kom hem runt kl 17 så att vi kunde börja knalla hemåt och göra middag :) Middagen bestod av hackad kyckling, puttrande i soja, peppar och dragon... Pasta blev det som blandades med det :P Supergott kan jag ju säga!!! Hehehehe!
Nu sitter man vid datorn och kollar runt lite innan man ska gå och ta en dusch och sen stuva ner sig i soffan med en film :D... Dvs. om jag orkar. Hahahahaha!
Väntar på ett godnatt samtal från min kära innan jag kan somna gott och känna mig tillfreds.

Godnatt och sovgott allesammans :)

Och du Samona... Glöm aldrig att du är mitt allt och jag älskar dig så otroligt mycket!

Kyssar och mys!

En mysig vinterbild på Hemsedalen...

1 kommentar:

  1. Inte 100%? Men älskling då..
    Låter som du har haft fullt upp idag..
    Älskar dig :)

    SvaraRadera