söndag 10 oktober 2010

En söndag på landsbygden

Idag så blev det en fantastisk dag med en morgon där jag åter igen får vakna till min älsklings vackra leende och känna mig älskad, sen blev det frulle och kaffe :)
Simon kom in till mig och Samona och hade en lång förklaring till vad alla legogubbar gjorde och vilka dom var , när vi precis hade vaknat :P Hahahahaha, inte det bästa av lägen men vad gör man när man har barn?
Efter frukosten och det goda kaffet, som JAG gjorde ;P Hihi...så bjöd vi över vår vän Camilla på en fika för att sedan åka till Säbyholm på marknad och titta på djur :)
När vi väl var där så åts det majskolv och wok-kebab, vi handlade lite och tittade på fåglar, reptiler, hundar, smådjur och får m.m.
Timmarna gick och vi fick syn på ponnyridning! Simon ville rida och då kom jag med en lysande fråga till dom ansvariga: "Finns det någon åldersgräns på ponnyturen?"
Hahahahahaha, nej det gjorde det inte, och jag lyckades lura min älskade flickvän upp på en ponnyrygg ;P Hahaahahahaha!
Sjukt kul när hon for iväg på den lilla havremoppen..."bra höftrörelser älskling" Hihi!
Jag kan ju säga att jag inte var speciellt populär efteråt och jag skulle så klart få igen för att jag köpte biljetten som hon trodde var till mig, och för att inte nämna hur söt hon var i hjälmen :)

Tack för en underbar och rolig dag!/ Puss och kram!

Wiiträning på morgonen =)
Morgon myyys!
Shopping på hög nivå!
Lizzie i en rolig tunnel =)
Majskolv är aldrig fel...
Mums med wok!
Älsklingen på ponny =P
Mitt livs kärlek<32 kommentarer:

  1. Det var en helmysig dag älskling. Haha, ja.. Ponnyridning är väl inte riktigt min sak, jag rider gärna själv utan att någon hjälper till! *asg*

    SvaraRadera
  2. Hahahahaha, utan att någon hjälper till? Då vet jag att du klarar dig själv då ;)
    Hahahaha!

    SvaraRadera