tisdag 26 oktober 2010

En tuff dag för hemmamannen ;)

Idag var det bara upp och hoppa, Simon skulle ha frukost och göras i ordning för skolan... Tvättstugan väntade kl 07.00 på ett besök av självaste Robert Wallén och Samona skulle iväg till jobbet, hon fick däremot sova ut lite extra idag och kliva upp i sin egen takt :) Det är hon värd!
Efter ha ordnat frukost till simon och Lizzie så gjorde jag i ordning mackor till min älskling, hade kaffe klart och gick ner för att skrapa rutorna på bilen åt Samona...burr så kallt det var idag :S .
När jag stod och skrapade bilen så fick jag ett samtal. Vem kan det vara så tidigt på morgonen?
Det var Samona, hon undrade var jag hade tagit vägen när jag helt utan förvarning var borta från lägenheten :P Hihihi!
Sen var det bara att följa Simon till övergångsstället och ge Lizzie en morgonpromenad, blev tvungen att hänga tvätten i hela lägenheten oxå eftersom det inte var helt torrt.
Dammsugaren stod till mitt förfogande och bara väntade på att få sluka lite damm i hörnen, det var bara att sätta igång och jobba!
Hämtade Simon från fritids och gick hem för att fixa maten till våra hungriga magar som gav ifrån sig ett kurrande ljud i väntan på att bli tillfredsställda.
Det blev ett riktigt storkok som lämnade efter sig en massa för att fixa matlådor till Samona, hoppas bara att hon gillar min specialare som jag ALDRIG tidigare gjort... Kul att prova något nytt ibland :P
Nej, nu är jag riktigt seg och ska nog gå in till den underbara sängen och sluta mina ögon.
Får se vad morgondagen har att bjuda på och vilka utmaningar som kastas framför fötterna.
Godnatt och sovgott// Robban.W
1 kommentar:

  1. Du är underbar! Tack för allt du gör för mig.
    Du är mitt allt! Älskar dig!
    Pussar

    SvaraRadera